Nieuws

Nieuwe collega FruitConneqt

2016-10-03-photo-00002298-1

 

‘’Mijn naam is Ricardo van Dijk en ik ben gestart als junior verkoper binnen FruitConneqt, een functie met volop uitdaging. Op dit moment leer ik het bedrijf, systemen en de klanten tot in detail kennen. Vervolgens zal ik steeds meer taken en klanten op mij nemen en steeds verder groeien in mijn functie als verkoper. Naast mijn werk doe ik graag aan hardlopen en fitness en kan je me op de tribune vinden wanneer FC Utrecht speelt. Maar dit zou vanaf volgend jaar zomaar anders kunnen worden, januari 2017 word ik voor de eerste keer vader.”
 
 
 
 

Wij gaan verhuizen!

 

Verhuisbericht FruitConneqt

 

FruitConneqt vermarkt kwaliteitsappels uit Nieuw-Zeeland

FruitConneqt vermarkt kwaliteitsappels uit Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeelandse appelen zijn ook dit jaar weer van sublieme kwaliteit ondanks de wat late start van het appelseizoen. Met een koude, droge winter en een warme, zonnige zomer hebben de appels een goed suikerniveau ontwikkeld.

Deze kwaliteitsappels komen o.a. van de familie Taylor, JR’s Orchards, Dames, Chestergrove en Te Mata. Naast, de in Europa populaire, ‘zuurdere’ appel Braeburn, vermarkt FruitConneqt ook de de zoetere rassen zoals; Royal Gala, Fuji, Pacific Queen en Pink Lady.

Benieuwd hoe het teelt – en verpakkingsproces in zijn werk gaat? In onderstaande video van onze partner familie Taylor wordt dit mooi weergegeven:


FruitConneqt in Eurofruit magazine

Eurofruit magazine

Wellicht heeft u het artikel ‘Making a new conneqtion’ gelezen in Eurofruit Magazine. Een artikel over twee jonge gasten die begin dit jaar een bedrijf starten; FruitConneqt. Speciaal voor diegene dit artikel hebben gemist, nogmaals het artikel!

Eerste Nieuw Zeeland Royal Gala

royalgala

FruitConneqt ontvangt eerste Nieuw Zeeland Royal Gala van Taylor

Vanmorgen (04-04-2014) heeft FruitConneqt als een van de eerste in Europa, Nieuw Zeeland Royal Gala van het merk Taylor mogen ontvangen. “De appelen zijn ook dit jaar weer subliem van kwaliteit” volgens specialist Matthijs Nijhoff. De appel kenmerkt zich door zijn knapperigheid en subtiel zoete smaak.
De appelen van de familie Taylor worden in Nieuw Zeeland op het noordereiland Hawk’s Bay met veel zorg geteeld. Het telen van appelen zit de familie Taylor in het bloed. Al meer dan 100 jaar is deze familie actief in de fruitteelt. Inmiddels heeft de 3e generatie Taylors de leiding over het bedrijf wat op 500 hectare appelen teelt.
Het merk Taylor is in Europa exclusief bij FruitConneqt verkrijgbaar, en zal geheel volgens de waarden van FruitConneqt op een transparante manier in de markt gezet worden.